Koningin en prinsessen opnieuw gehuld in Natan

Door: DitjesDatjes
27-04-2021

Koningin Máxima en prinsessen Amalia en Ariane hebben op Koningsdag opnieuw gekozen voor een outfit van het Belgische modehuis Natan. Prinses Alexia draagt een crèmekleurige jurk en vest van het merk Maje. Dat zegt modedeskundige Josine Droogendijk op Twitter. Koning Willem-Alexander, die dinsdag 54 jaar is geworden, is gehuld in een donkerblauw pak.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Máxima draagt een jurk die ze niet eerder heeft gedragen met een blauw-gele print uit een eerdere collectie van Natan, een van haar favoriete modehuizen. Haar bijpassende hoed is volgens Droogendijk van de Belgische hoedenmaker Fabienne Delvigne. Amalia heeft gekozen voor een broekpak met donkergroene broek en lichtblauwe top, eveneens van Natan. Haar jongste zusje Ariane draagt een donkerblauwe jurk van het Belgische modehuis.

Alexia gaat op Koningsdag niet mee met haar moeder en zussen. Zij draagt een outfit van het Franse merk Maje. Wel heeft de prinses een zwart tasje geleend van haar moeder. Het is een bijzonder accessoire omdat de koningin hem in 2007 al aan haar arm had hangen tijdens een bezoek aan Eindhoven, de stad waar de Oranjes dinsdag de verjaardag van de koning vieren.

 

BUZZR

 

 

Meer DenD