Koningin Máxima steekt mkb-ondernemers hart onder de riem

Door: DitjesDatjes
26-03-2020

Koningin Máxima heeft woensdagmiddag meegedaan aan een virtuele vergadering van het hoofdbestuur van MKB-Nederland, en daarbij haar steun voor mkb-ondernemers uitgesproken. Zij merken namelijk een grote impact van de coronacrisis. Dat laat MKB-Nederland weten.

De koningin was uitgenodigd door voorzitter Jacco Vonhof. Máxima deed mee aan de vergadering als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap. Samen met de voorzitters van de brancheorganisaties ging de koningin in gesprek over de coronacrisis en de gevolgen voor bedrijven. De koningin uitte haar zorg over ondernemers die kampen met liquiditeitsproblemen. Ook sprak ze over de moeilijke positie van zzp’ers, die nu vaak zonder opdrachten zitten.

Máxima zei onder de indruk te zijn van alle initiatieven die zijn opgestart door burgers en bedrijven in deze moeilijke tijden. Ze zegt blij te zijn dat de crisis veel creativiteit en ondernemerschap veroorzaakt. Ze riep bedrijven op om een ommezwaai te maken om de crisis door te komen. Zo is het onderwijs online gegaan, maken productiebedrijven medische materialen en bezorgen restaurants maaltijden thuis.

 

BUZZR

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen