Krijgt Peter Gillis koop villa niet rond?

Krijgt Peter koop villa niet rond?
Door: Charlotte Wijnen
19-09-2022

Peter Gillis maakte enige tijd geleden bekend dat hij een enorme villa in de buurt van het Spaanse Alicante heeft gekocht. Maar nu is het voorbijgangers opgevallen dat er nog altijd een spandoek met de tekst ‘for sale’ bij de villa hangt. Wat is er aan de hand?

Dat geld moet rollen bij Peter Gillis, is inmiddels algemeen bekend. Om de haverklap koopt hij een nieuwe wagen of een nieuw onderkomen. Een aantal maanden werd bekendgemaakt dat hij zijn appartement in het Spaanse Alicante heeft verkocht en er een enorme villa voor teruggekocht heeft.

2,5 miljoen

De villa is gelegen aan de kustlijn van Playa Flamenca en stond voor de vraagprijs van 2,5 miljoen euro te koop. Een hoop geld voor een vakantiehuis, maar de villa heeft een hoop te bieden. Het beschikt over een woonoppervlakte van maar liefst 294 vierkante meter en heeft vijf slaapkamers en zes badkamers.

En dat is nog niet alles: het optrekje beschikt daarnaast over een binnen- en buitenzwembad, indoor Spa, twee sauna’s, een jacuzzi en een bar. Geen wonder dat Gillis trots is op het optrekje.

Nog steeds te koop?

Maar afgelopen weekend is het voorbijgangers opgevallen dat Peter en Nicol nog steeds niet in de villa wonen. Sterker nog, er zou nog steeds een spandoek hangen met de tekst ‘for sale’. ,,Een rondvraag bij de makelaar leert ook dat de koop van de villa nog niet helemaal rond is”, meldt juicekanaal Realityfbi op Instagram. ,,De villa staat bij de makelaar wel op ‘gereserveerd’, waardoor er mogelijk al een aanbetaling is gedaan. Gesprekken met de notaris moeten nog plaatsvinden.”

Op de website waar het optrekje aangeboden wordt, is ook te lezen dat de vraagprijs is gedaald naar 2.150.000 euro. Het zorgt voor een hoop vragen: krijgt Gillis de koop niet rond?

Meer DenD