Kritiek op Kelly Piquet na verjaardagsfoto Max Verstappen: ‘Hou je kind buiten de media!’

Kritiek op Kelly Piquet
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Max Verstappen was afgelopen weekend jarig en uiteraard vierde hij dat met zijn vriendin Kelly Piquet en haar dochter Penelope. Kelly wijdde er een post aan op Instagram en daar heeft ze behoorlijk wat kritiek op gekregen. ,,Blijft echt niets privé?”, luidt het in de reacties.

Kelly heeft een serie foto’s gedeeld van afgelopen weekend. Hoewel Kelly op een hoop felicitaties van haar volgers kan rekenen, is er ook kritiek. Sommige volgers vinden het namelijk niet nodig dat Penelope, de dochter van Kelly, steeds herkenbaar in beeld wordt gebracht.

Kritiek op Kelly

,,Blijft niets privé?”, reageert een volger. ,,Altijd een camera in Max zijn gezicht om online te posten terwijl hij zelf niet eens post. Alles draait om jou en je dochter en om aandacht, zoals altijd.”

Maar niet alleen onder de Instagrampost, ook op een forum wordt kritiek op Kelly geuit. ,,Kinderen moeten niet blootgesteld worden op social media. Ze moeten anoniem blijven en niet online gepost worden zodat miljoenen mensen het kunnen zien”, schrijft iemand. En een ander: ,,Ik ben het er helemaal mee eens dat het voor Penelope’s veiligheid beter is om haar niet veel te laten zien op Instagram.”

‘Hou haar buiten de media’

Daniil Kvjat, de vader van Penelope, laat haar daarentegen niet zien op Instagram. ,,Danill post geen foto’s waarop Penelope haar gezicht te zien is. Kelly pusht het moederimago, maar vooral met het soort negatieve media dat zij en Max aantrekken, zou je denken dat ze voorzichtiger zou zijn om haar kind buiten de media te houden.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat Kelly kritiek krijgt over haar dochter. Zo deelde ze eerder een foto op haar Instagram waarop te zien was dat Penelope in een wandelwagen zit. Volgers begrepen niet waarom Kelly haar dochter niet zelf liet lopen.

,,De dingen die ik soms in mijn inbox tegenkom, zijn gewoon hilarisch”, reageerde Kelly op alle kritiek. ,,Ik waardeer de bezorgdheid van iedereen over het feit of Penelope al dan niet te oud is om in een wandelwagen te zitten. Ik spreek waarschijnlijk met mensen die geen kinderen hebben, maar een 3,5-jarige kan de kilometers vaak niet bijhouden. Dus het is of de wandelwagen of in je armen dragen als ze uitgeput zijn. Ik kies de wandelwagen.”

Tags

KELLY PIQUETMAX VERSTAPPEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck