Laatste podcast Bob Saget postuum uitgezonden

Door: DitjesDatjes
20-01-2022

Dat Bob Saget zijn laatste dagen als komiek fantastisch heeft gevonden blijkt uit de laatste podcast die hij-heeft opgenomen vlak voor zijn onverwachte dood op 9 januari in een hotel in Florida. Saget liet in de Bob Saget’s Here For You podcast onder meer weten “dat stand-upcomedy iets is waarvan ik nooit had gedacht zoveel te houden”.

De podcast werd op maandag vrijgegeven, ruim een week na de dood van Saget. De geliefde komiek zei tegen gast en collega Margaret Chow: “Ik vind dit zo ontzettend leuk om te doen, echt waar. Ik denk dat het zelfs nog leuker vind dan toen ik het vroeger deed. Ik heb het gevoel dat ik mezelf opnieuw uitvind en dat is te gek.”

Collega-komiek Cho reageerde: “Het was zo makkelijk om met Bob te praten, hij was altijd zo aardig. Ik had gewild dat ik niet zijn laatste gast was geweest en dat er nog veel meer van hem zou komen. Heel veel dank voor alles, Bob.”

De aflevering van de podcast werd geopend door collega-komiek Bill Burr, die zei “dat Saget er altijd voor iedereen was, want zo was hij”. “Bob was een van de liefste en grappigste mensen die ik ooit heb ontmoet. We gaan hem enorm missen.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD