Leo Alkemade pijnlijk afgewezen

Door: DitjesenDatjes
05-03-2018

Leo Alkemade is een aantal jaar terug pijnlijk afgewezen door Gigi Ravelli.

In 2011 acteerden de twee in Goede Tijden Slechte Tijden. De schrijvers van de soap hadden een seksscène tussen Leo en Gigi bedacht, maar dat zag de actrice niet zitten. Zij wilde niet zoenen met Leo.

Ongemakkelijk

Dat vertelt de acteur tegen Privé. “Dat was nogal een pijnlijke situatie. Het ging om een behoorlijk intieme vrijscène en Gigi had daar overduidelijk geen zin in. Althans, niet met mij“, zegt de acteur. “Ik voelde me daar verschrikkelijk ongemakkelijk onder – ook omdat ik toen nog maar net in de serie zat – maar op zo’n moment kun je geen kant op en heb je maar met elkaar te dealen. Je kunt moeilijk weglopen van zo’n set waar iedereen staat te wachten tot jij je ding gaat doen.

Volgens Leo is de scene dan ook gigantisch mislukt, en was het een heel raar om naar te kijken. “Je zag eigenlijk vooral mij en mijn blokjesbuik in beeld, terwijl ik na ‘de daad’ snoepjes van een bepaald merk aan het eten was.

Vriend

Gigi Ravelli verliet in 2014 de soap. Ze kreeg een relatie met de schatrijke Roger Hodenius, en hij had liever dat ze niet meer acteerde. Daar is ze dan ook gelijk mee gestopt. Ook komt ze niet meer op gala’s, premières en feestjes.

Meer DenD