Leontine Borsato geniet van vrijgezellenleven ‘Zo dankbaar’

Leontine Borsato
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Na een moeilijke periode lijkt het een stuk beter te gaan met Leontine Borsato. Haar scheiding met haar ex Marco Borsato is sinds vorige week officieel rond. Na deze definitieve stap bracht zij het weekend door met haar vriendinnen en straalde ze van geluk.

Vriendinnenweekend

Leontine bracht het weekend door met vier van haart beste vriendinnen. Ze blikt terug op een heerlijk weekend via een post op haar Instagram, waarin ze haar vriendinnen prijst. Leontine schrijft bij het bericht

,,De energie die vrijkomt wanneer we samen zijn lieve vriendinnen is zó bijzonder en daar ben ik zo dankbaar voor….. Ik blijf verwonderen, iedere keer weer…. Stay close to the people who feel like sunshine. Dit dus #vriendinnen #lovegraceandus #stayclosetopeoplewhofeellikesunshine #verwonderen #dankbaar #landgoeddeholtweijde”

https://www.instagram.com/p/CFEj6kWJkpw/

Marco en Leontine

Het droomhuwelijk van Marco en Leontine spatte in februari dit jaar uit elkaar. Er gingen al een tijd lang geruchten rond dat Marco een affaire zou hebben gehad met pianiste Iris Hond. In eerste instantie leek het alsof de relatie dit zou overleven, maar uiteindelijk bleek dit toch de genadeklap te zijn. Na een huwelijk van 22 jaar zette zij er een punt achter.

LEES OOK:

Krijgt Marco Borsato een tweede kans? ‘Mijn eerste echte grote liefde’

Burn-out

Waar Leontine straalt na haar breuk met Marco, lijkt het met hem een stuk minder goed te gaan. Voor het eerst in maanden liet hij zijn fans weten dat hij er nog steeds niet bovenop is en dat hij kampt met een nare burn-out:

,,De afgelopen periode is er veel gebeurd, zo ben ik verhuisd en ben ik nog steeds herstellende van mijn burn-out. Het herstel gaat met ups en downs wat voor een burn-out gebruikelijk is en heeft dus nog de nodige tijd nodig.”

Tags

IRIS HONDLEONTINE BORSATOLEONTINE EN MARCOMARCO BORSATO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck