Leontine wilde relatie met Marco niet naar buiten brengen

Leontine Borsato
Door: Charlotte Wijnen
29-06-2021

Hoewel Marco Borsato openlijk sprak dat de twee weer een relatie hebben, wilde Leontine dit liever niet naar buiten brengen. ,,Voor mij hoefde het niet bekend te worden.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Voor mij hoefde het niet’

Bijna twee weken geleden was dan eindelijk de kogel door de kerk: Marco Borsato en Leontine zijn officieel weer bij elkaar. ,,We hebben een soort van verkering, weer. Het is aan”, zei Marco op de Belgische radiozender Joe.

En hoewel alles weer koek en ei lijkt te zijn tussen de twee, had Leontine liever niet gehad dat dit naar buiten kwam. ,,Ik denk dat Marco er niet onderuit kwam om erover te praten omdat hij weer aan het zingen en aan het werk is. Maar voor mij hoefde het niet bekend te worden”, vertelt Leontine aan Shownieuws.

‘Daar kan iedereen een verhaal van maken’

,,Ik vind dat wij juist heel dichtbij elkaar moeten blijven. En dat we gezien worden met z’n tweeën, dat is nou eenmaal zo. Daar kan iedereen een verhaal van maken”, aldus Leontine.

Volgens Leontine worden er veel grapjes gemaakt over dat Marco heeft gezegd dat ze de ‘vorm loslaten’. ,,Maar het is wél zo. Liefde kan in allerlei vormen.” Ze benadrukt ook dat ze het écht nog ‘rustig aan doen’ en dat ze voorlopig gescheiden van elkaar blijven wonen.

Meer DenD