LET OP: DIT IS DE NIEUWE ROXEANNE HAZES

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Wie wil naar de nieuwe Poppy-song ‘Ik was toch je meisje’ van Roxeanne Hazes luisteren? Een nieuw geluid en een nieuwe look van de Hazes-telg. Misschien even wennen in het begin, maar luister twee keer en dan wordt de nieuwe single steeds beter.

Ik was toch je meisje is het eerste nummer van Roxeanne’s debuutalbum, dat na de zomer bij platenlabel Top Notch verschijnt. Roxeanne stond al vele malen op het podium met muziek van haar vader, maar begon twee jaar geleden pas met het schrijven van eigen nummers.

,,Ik was toch je meisje”

Roxeanne: “Ik merkte dat het begon te kriebelen. Dat ik behoefte kreeg aan een nieuwe creatieve uitlaatklep waarin ik mijn ideeën, gevoelens en creativiteit kwijt kan. Mijn vaders muziek is en blijft altijd de basis, en met mijn eigen muziek kan ik nu ook een andere kant laten zien.”

Eerder schreef ze op 14-jarige leeftijd al nummers voor het debuutalbum van broertje Dre, met wie ze nu even een moeizame relatie heeft. Ook was ze begin dit jaar horen met de fantastische Ballade van de moord van Thijs Boontjes Dans- en Showorkest.

Tags

ROXEANNE HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck