Liefde bloeit weer op tussen Olcay en Ruud

Door: DitjesenDatjes
13-09-2019

De liefde tussen Olcay Gulsen en Ruud de Wild lijkt weer te gaan opbloeien. De twee bekende Nederlanders gingen in juni na vier maanden verkering uit elkaar, maar blijkbaar hebben de twee elkaar weer helemaal gevonden.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Gezellig

Het plotselinge overlijden van haar ex-vriend heeft voor veel verdriet bij Olcay gezorgd. Ze zou er zo van ondersteboven zijn dat ze even geen behoefte meer had aan een relatie. Ruud de Wild, met wie ze destijds samen was, werd aan de kant gezet. Maar nu de dood van haar ex enkele maanden geleden is lijkt er weer ruimte te zijn voor de liefde, en die vindt ze bij dezelfde man als een paar maanden geleden. ,,Ik heb gisteren gedated met Ruud”, verklapt Olcay aan Shownieuws. Ze laat weten dat het altijd erg gezellig is als ze afspreken, maar dat ze wel rustig aan doen. Van een echte relatie is er dus nog niet te spreken. ,,Ik vind het ook wel leuk om wat meer tijd voor mezelf in te plannen”, geeft Olcay toe.

Toen het in juni uitging tussen Olcay en Ruud, hebben ze nooit een slecht woord over elkaar gezegd. ,,Vier manden te gek gehad. Alles wat ik er meer over zeg doet tekort aan de liefde”, schreef Ruud op Instagram.

Meer DenD