Liefde tussen de twee laait weer op

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Ditjes en Datjes

Eind deze week verlaat hij de gevangenis en is Badr Hari weer vrij man. Zijn manager meldde al dat zodra het kan Hari naar Marokko zal vertrekken. Grote kans dat Hari’s ex Estelle Cruijff ook meegaat want volgens bekenden zijn de twee sinds kort weer verliefd.

Enkelband

Sinds de twee elkaar een tijdje terug op straat weer tegenkwamen, Badr mocht met een enkelband op verlof, zijn er volgens intimi verschillende afspraakjes geweest. Badr Hari is ook bij het appartement van Estelle gezien. Sommige vrienden beweerden, volgens Weekend, dat Estelle eigenlijk altijd verliefd op hem is gebleven.

Een ding is zeker dat na haar breuk met Badr, die veroordeeld werd voor zware mishandeling van onder anderen Koen Everink, Estelle geen serieuze relatie meer heeft gehad. Al die tijd hield ze een plek voor Badr in haar hart.

Problemen voorkomen

Maar als ze haar hart daadwerkelijk wil volgen is er straks wel een logistiek probleem. Badr Harir vertrekt volgens zijn management direct na zijn vrijlating naar Marokko omdat hij daar nu woont. Bovendien zou hij niet opnieuw in problemen willen komen in het uitgaansleven.

Zou Estelle haar Amsterdamse leven wel willen opgeven voor een samenzijn met Hari in Marokko?

 

 

Tags

BADR HARIESTELLE CRUIJFFFRANK EN VRIJLIEFDEMAROKKO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck