Liefdesverdriet: ‘Mijn man heeft mij gedumpt’

Vraag het aan lieve
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Elke week weer lost Lieve een persoonlijk probleem op. Door een tip of een advies te geven. Ook een probleem? Schaam je er niet voor, leg het voor aan Lieve: [email protected]

Dag Lieve,

Ik weet nauwelijks waar ik moet beginnen. Er is zoveel gebeurd in korte tijd… Na mijn scheiding leerde ik de liefste man ooit kennen. Ik had het al helemaal bedacht: met hem wilde ik samen oud worden. Maar hij heeft me gedumpt. Opeens. Ik begrijp er niets van. Hij heeft niet eens een ander, maar hij wil mij niet meer… Ik voel me zo eenzaam en heb zo’n liefdesverdriet, dat ik niet meer goed kan functioneren. Hoe kom ik hier overheen?

M.T. uit G.

Antwoord:

Wat vreselijk dat je dit mee moet maken. Teleurstelling is niet eenvoudig om mee om te gaan. Gun jezelf tijd. Hoelang dat precies gaat duren, is per persoon verschillend. Praat erover met mensen die je vertrouwt. Je zult merken dat je in de loop van de tijd anders tegen de zaak aan gaat kijken. Misschien krijg je meer inzicht in zijn beweegredenen. Je zou hem er ook naar kunnen vragen. Dat helpt bij je verwerking. Tijd heelt uiteindelijk alle wonden. Sterkte!

Lieve

Tags

GEDUMPTLIEFDE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck