Lieve geeft antwoord: ‘‘Ik dacht dat ze mijn geheimen mee zou nemen in haar graf’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Lieve beantwoordt voor DenD intieme vragen over relatie- en liefdesproblemen. Ze schuwt niet om eerlijke en soms harde adviezen te geven. Heb je ook een kwestie die je wilt voorleggen aan Lieve stuur dan je bondig geformuleerde vraag naar [email protected].

Lieve Lieve,

Ik heb altijd een bijzondere band met mijn nichtje gehad. We kennen elkaar al vanaf dat we nog in de luiers zaten. Ik heb de laatste jaren veel meegemaakt, maar zij was altijd mijn rots in de branding. Al mijn problemen kon ik bij haar kwijt. Ik was ervan overtuigd dat ze mijn geheimen mee zou nemen in haar graf, maar nu heb ik ontdekt dat ze achter mijn rug om van alles loopt rond te bazuinen. Zo heeft ze in een groepsapp verteld dat ik in een afkickkliniek heb gezeten. Ook verspreidt ze roddels over mijn relatie. Uit woede heb ik alle contact met haar verbroken, maar ik mis haar vreselijk. Wat moet ik doen? 

Liesbeth

Antwoord Lieve

Ik kan me voorstellen dat de gebeurtenissen een bom onder jullie vriendschap hebben gelegd. Je vertrouwen is beschaamd. Toch lijkt je actie wat impulsief. Je gaat nu af op wat anderen over je nicht vertellen. Ga de confrontatie met je nichtje aan en vertel haar wat je dwarszit. Geef haar de gelegenheid om ook haar kant van het verhaal te doen en eventueel excuses te maken. Mocht de breuk echt niet meer te lijmen zijn, dan kun je altijd nog op een respectvolle, zachte manier afscheid van elkaar nemen.

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck