Lil’ Kleine reageert op ophef duur horloge zoontje (1)

Lil Kleine
Door: Eva Steins
18-01-2021

Lil’ Kleine kwam afgelopen weekend flink in opspraak nadat zijn zoontje Lío een vrij extravagant cadeautje kreeg. Nu reageert hij op de ophef die er ontstond. De dreumes kreeg een peperduur merkhorloge cadeau, dat op normale grootte al gauw tienduizenden euro’s kost…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Waar de gemiddelde éénjarige een stuk speelgoed of knuffel cadeau krijgt, ligt dit voor de familie Scholten anders. Rapper Lil’ Kleine, ofwel Jorik Scholten, heeft zelf een vrij dure smaak en geeft dit graag over aan zijn jongere generatie. De oogappel van Jorik en zijn verloofde Jaimie Vaes kreeg een ‘mini’ horloge van het Zwitserse merk Audemars Piguet cadeau. Een horloge dat in ‘normale grootte’ bijna de tienduizend aantikt…

Plezier

Het sieraad is een cadeau van Lío’s oom Jasper Lijfering. Op Instagram werd het resultaat van de kleine Lío met het sieraad vol trots gedeeld.

HEt extravagante cadeau leverde de familie Scholten een hele hoop kritiek op. Op de Instagram van Lil’ Kleine wordt er nu gereageerd op de ophef.

Bij een foto van zijn zoontje schrijft de rapper:

,,Voor de duidelijkheid: het is ons werk om plezier te geven aan mensen via horloges. Natuurlijk heeft een jochie van 1 jaar geen horloge nodig, maar iemand van 30 jaar heeft dat ook niet. Niemand heeft er echt een nodig. Het echte product is emotie. Als je die passie niet deelt, prima, maar het heeft geen zin om daar bitter over te doen”.

LEES OOK:

ZIEN: Zoveel kosten de wijnen waar Lil Kleine mee pronkt

Meer DenD