Linda geeft Merel de tijd om te groeien met talkshow

Door: DitjesDatjes
12-08-2019

Merel Westrik krijgt straks alle tijd om rustig haar nieuwe talkshow op Net5 op te bouwen. Dat zegt initiatiefneemster Linda de Mol in het septembernummer van haar magazine LINDA. “Geen druk om de fantastische kijkcijfers van ‘De Grote Drie’ te evenaren, niet uit het veld laten slaan door kritiek.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Linda wil naar eigen zeggen een programma maken dat er nog niet is. “Op vrouwenzender Net5. Geen koffiepraat of meisjesgebabbel, maar een actuele talkshow met onderwerpen die door vrouwen gekozen worden en altijd vanuit de female point of view. Met een vaste club leuke vrouwen die aanschuift, waar ik zelf deel van uit ga maken.”

Volgens Linda behoren Eva Jinek, Matthijs van Nieuwkerk en Jeroen Pauw momenteel tot ‘De Grote Drie’ in talkshowland. “Stuk voor stuk persoonlijkheden, altijd in control, intelligent, goed geïnformeerd, scherp, correct, boven op het nieuws van de dag, met afstand de besten in een discipline die dus echt het allermoeilijkst is”, zo prijst ze hen. “Ik ben bij alle drie meerdere malen te gast geweest en dacht telkens weer: fuck, wat zijn ze goed.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD