Linda Hakeboom deelt uitslag onderzoeken

Linda Hakeboom
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het leven van presentatrice Linda Hakeboom staat op zijn kop. Aan het begin van deze week onderging de presentatrice een aantal scans om te kijken of haar borstkanker is uitgezaaid. Linda houdt haar volgers op de hoogte van de uitslag.

‘Voor nu is het feest’

,,Eigenlijk is het zo dat ik gezien de omstandigheden de beste uitslag heb gekregen die ik kon krijgen. Namelijk dat er geen uitzaaiingen zijn.” Linda vertelt dat het bizar dat zij vorige week te horen kreeg borstkanker te hebben en daar heel verdrietig over was, en dat ze nu blij is te horen geen uitzaaiingen te hebben. ,,Voor nu is het even feest.”

De presentatrice heeft besloten toch door te gaan met opnames van een nieuw programma, die voor deze gepland staan. Daarvoor moest zij, net zoals alle andere mensen die meewerken aan de nieuwe productie, een coronatest doen. Daar is ze wel blij mee want ,,ik moet nu echt geen corona krijgen…”.

Ervaringen

Daarnaast bedankt Linda ook iedereen die haar de afgelopen week een lief berichtje heeft gestuurd, en dat blijken er nogal veel te zijn. Mensen delen hun ervaringen met borstkanker en wensen Linda sterkte. De vrouw laat weten niet op iedereen te kunnen reageren, en daarnaast ook in haar eigen tempo het nieuws dat ze ziek is te willen verwerken.

Tags

BORSTKANKERLINDA HAKEBOOMUITSLAGUITZAAIÏNGZIEK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie