Linda openhartig over transfer naar SBS6

Linda de Mol
Door: Lies Jansen
03-10-2020

Linda de Mol is vanaf het begin duidelijk geweest over haar transfer van RTL naar SBS6. De 56-jarige tv-koningin vertelt aan De Telegraaf meer over haar carrière bij SBS en de transfer.

‘Één reden voor mijn overstap’

In een interview met De Telegraaf vertelt Linda openhartig: ,,Ik heb vanaf het begin gezegd dat er één reden was voor mijn overstap naar SBS6: dat mijn broer mijn hulp nodig had. Puur voor mijn carrière had ik beter bij RTL kunnen blijven.” 

Nieuwe programma’s

Maar heel erg lijkt Linda het niet te vinden. Zo maakt ze duidelijk kritiek van zich af te laten glijden. ,, Ik loop te lang in het vak mee om me daar nog druk om te maken”, aldus Linda. Daarnaast laat de presentatrice weten dat er leuke klussen aan komen. ,,We gaan Linda’s wintermaand maken en er komt een nieuwe film aan. Dus ik heb het hier enorm naar mijn zin.”

Meer DenD