Loting voor Songfestival 2021?!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Het was een pittig jaar voor alle fans van het Eurovisie Songfestival. Na jaren lukte het Duncan Laurence eindelijk om het grote muziekfestijn naar Nederland te halen. Echter, gooide het coronavirus afgelopen jaar roet in het eten. Is er nu een oplossing voor 2021?

Uitdagingen oplossen

Organisator van het Songfestival, Sietse Bakker, vertelt meerdere scenario’s te hebben uitgewerkt. ,,We gaan nu kijken naar hoe je uitdagingen kan oplossen die bij die scenario’s passen, waaronder dus de kaartverdeling”, aldus Sietse.

Loting

Een van de mogelijke scenario’s zou een loting zijn. ,,Als je in de Ahoy 1,5 meter afstand tussen de huishoudens moet houden, kan je flink wat minder mensen kwijt. We moeten kijken hoe we dat oplossen met al die mensen die kaartjes gekocht hebben, maar ook met de delegaties van alle artiesten. Wellicht is loten een goede oplossing om de kaarten te verdelen”, aldus de organisator. 

Tags

EurovisieEurovisie Song FestivalEurovisie songfestivalEurovisie Songfestival 2020Eurovisie Songfestival 2021EurovisiesongfestivalEurovision

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie