Lovende reacties op Nikkie bij Ellen DeGeneres

Nikkie de Jager|||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Nikkie de Jager was de afgelopen week het gespreksonderwerp. De 25-jarige visagiste, op YouTube beter bekend als NikkieTutorials, plaatste noodgedwongen een video met daarin haar coming out. In de video vertelde ze geboren te zijn in het verkeerde lichaam. Haar video is meer dan 32 miljoen keer bekeken. Afgelopen avond was de visagiste te zien bij niemand minder dan Ellen DeGeneres. Een hoop reacties van kijkers waren het gevolg.

‘Ik ben nu vrij’

Dat Nikkie ook over fans in Amerika beschikt was al een tijdje bekend. Maar na de coming out, lijkt de populariteit van de visagiste alleen maar toegenomen. Iedereen is enorm positief over haar en haar verhaal. Ook Ellen DeGeneres geeft toe dat Nikkie waarschijnlijk een hoop kijkers weet te inspireren. ,,Ik ben nu vrij”, vertelt Nikkie in de uitzending.

Chanteur mogelijk een man

De nadruk werd ook gelegd op de degene die haar probeerde te chanteren. Gezien ze het in het interview de hele tijd had over een ‘he/hij’, wordt er nu flink gespeculeerd over mogelijke mannen.

Het weinige kritiek wat Nikkie over zich heen kreeg waren mensen die vonden dat ze haar kijkers had voorgelogen. Maar ook hier support Ellen de visagiste, en geeft aan dat ze vindt dat Nikkie haar kijkers nooit heeft voorgelogen.

Eva Jinek probeerde de visagiste in haar uitzending te krijgen, maar dit lukte niet. Zo vertelt Eva: ,,Ik had haar natuurlijk ook uitgenodigd, maar toen ik hoorde dat ze naar Ellen ging begreep ik wel dat ik het moest afleggen. Dat snapte ik wel.” Gezien iedereen na de coming out een interview wilde met Nikkie, koos ze voor een verhaal bij Ellen. Iets wat Nikkie zag als een droom die werkelijkheid werd.

Op Twitter reageren de mensen zeer enthousiast.

Tags

ELLEN DEGENERESNIKKIENIKKIE DE JAGERNIKKIE TUTORIALSNIKKIETUTORIALS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie