Luuk Ikink stoort zich aan Shownieuws: ‘Erger me aan hun meningen’

Luuk heeft een hekel aan Shownieuws
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Luuk Ikink is al sinds 2016 te zien bij RTL Boulevard. Sommige collega’s maakten na een tijdje de overstap naar Shownieuws, iets waar Luuk niet aan moet denken. Tijdens het kijken naar Shownieuws zit hij zich altijd behoorlijk op te vreten. ,,Ik erger me aan de meningen die ze hebben.”

‘Overstap? Nooit!’

Op de vraag wat hij zou zeggen als SBS6 hem belt voor een overstap, antwoordt Luuk duidelijk. ,,Hahaha! Nee, ik zit top bij Boulevard. Dus nee, zeker niet”, zegt hij in weekblad Weekend. Ook niet in de toekomst? ,,Nee, ook niet. Maar dat hoeft ook niet, want ik heb net drie jaar bijgetekend.”

Luuk ergert zich

Toch kijkt Luuk weleens naar zijn collega’s van Shownieuws. ,,Ik heb kinderen, dus soms is het voor mij wat aan de late kant. Ik vind het altijd wel vermakelijk om naar te kijken. Al zit ik me soms op te vreten”, aldus Luuk. Waarom? ,,Ik kan me ergeren aan de meningen die ze hebben.”

Dat is ook weer goed, vindt Luuk. ,,Dat hoort ook zo, denk ik. Bij dat soort programma’s moet je je ook een betje verbijten en opvreten. Shownieuws heeft dat, ik hoop dat wij dat hebben en zo zijn er nog wel meer programma’s.”

‘Minder gossip’

Luuk voelt zich dus echt op zijn plek aan de desk bij RTL Boulevard. Ook is het voor hem altijd nog een uitdaging. ,,Mijn dagen zitten echt goed vol bij Boulevard. Ik maak 260 afleveringen per jaar, dat zijn er echt veel”, vertelt hij. Wel geeft hij toe dat er een enorm verschil is tussen het programma zoals het begonnen is en hoe het nu is. ,,Volgens mij was er toen iets meer gossip dan nu. Die gossip hebben we ook, maar benaderen we op een net iets andere manier.”

Tags

LUUK IKINKRTL BOULEVARDSHOWNIEUWS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck