Lyndsy Fonseca and Carra Patterson gecast voor Turner & Hooch

Door: DitjesDatjes
26-02-2020

Streamingdienst Disney+ heeft de Amerikaanse actrices Lyndsy Fonseca en Carra Patterson gecast voor de vrouwelijke hoofdrollen in de televisieserie Turner & Hooch, gebaseerd op de gelijknamige comedyfilm uit de jaren 80 met Tom Hanks. Dit meldt Deadline.

Lyndsy Fonseca (bekend van de serie Nikita) en Carra Patterson (The Arrangement) worden de vrouwelijke tegenspeelsters van acteur Josh Peck. Die speelt de rol van Scott Turner. Net als in de film draait de hele reeks om Scott en zijn hond Hooch. In de film uit 1989 was Scott, toen gespeeld door een piepjonge acteur Tom Hanks, een politiedetective. In de serie van Disney+ is hij een U.S. Marshall. Als Scott een onhandelbare hond erft, beseft hij al snel dat het huisdier niet de partner is die hij nodig heeft.

Lyndsy Fonseca gaat de rol van Scotts zus Laura spelen. Carra Patterson neemt de rol van Scotts partner Jessica op zich. Het project wordt ontwikkeld door regisseur Matt Nix, die eerder de serie Burn Notice maakte.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen