Maan de Steenwinkel belachelijk gemaakt om ‘domme’ vraag

Maan de Ster
Door: Charlotte Wijnen
02-06-2021

Maan schoof aan bij Beau om te praten over het nieuwe platform dat ze heeft gelanceerd met de Jostiband. Maar kijkers raken niet uitgepraat over een ‘domme’ vraag die de zangeres stelde…

Net zoals maandag, is het dinsdag wéér raak. Talkshow Beau is trending op Twitter. Maar deze keer niet om Beau zelf, omdat hij uit frustratie riep dat iedereen zijn kop moest houden, maar om een ‘domme’ vraag van Maan de Steenwinkel.

‘Hoe weten jullie dat?’

Behalve Maan, waren Maarten van Rossem en Gijs Rademaker te gast bij de talkshow. De mannen zijn zo gek van dieren dat ze met een podcast komen over dinosauriërs.

Terwijl Maarten en Gijs vol enthousiasme vertellen over de uitgestorven dieren, wil Maan zich ook mengen in het gesprek. Iets wat misschien niet héél handig was. ,,Maar hoe weten jullie al die namen van die dino’s? Als dit al zó lang geleden is…”, vraagt ze zich af. Had ze misschien beter niet hardop kunnen zeggen…

Hoewel de mannen goed reageren op de vraag van Maan, gaat het op Twitter helemaal los. ,,Wat is het toch een uilskuiken”, zegt iemand. En: ‘Dat noemen wij een oer domme vraag.”

Meer DenD