Maan en Tony delen pikante vakantiefoto

Door: Sinem Toprak
20-11-2018

Zangeres Maan de Steenwinkel en dj Tony Junior zijn smoorverliefd op elkaar en vinden ook dat iedereen dat mag weten. Het stel deelt op Instagram een intieme vakantiefoto.

De twee genieten van het mooie weer op Bali en zo genieten ze ook van de bekende waterval Sekumpul. Onder de foto schrijft Maan: ,,Lucky girl.’’ Ook Tony deelt de foto op zijn Instagram, met de tekst:  ,,I got you.’’

Eerste vriendje

Maan heeft nog nooit een relatie gehad, Tony is haar eerste vriendje. In februari werd bekend dat Maan en Tony een stel zijn. Dit maakte de vader van Tony bekend. Zo vertelt hij aan Shownieuws: “Ze is een wereldwijf. Heel gezellig en heel leuk. Wij kennen haar natuurlijk al privé,  ze is oprecht en een gevoelig persoon. Het is erg gezellig om met haar uit eten te gaan. Er is een hele goede klik.”

De vader van Tony vertelt dat het stel elkaar via Instagram heeft ontmoet, zo vertelt hij: ,,Maar dat weet ik niet zeker. De twee kwamen elkaar van de zomer voor het eerst tegen. Tony moest ergens draaien en zij kwam als bezoeker.’’

Interessant

Vorig jaar zomer vertelde Maan aan Lex Gaarthuis op Radio 10: ,,Ik heb nog nooit echt een relatie gehad. Ik vind het wel interessant en als het voorbij komt sta ik er ook zeker wel voor open maar het komt er gewoon niet van.’’ Over het algemeen raakte Maan al snel uitgekeken na het daten, maar Tony wist direct haar hartje te veroveren.

View this post on Instagram

Lucky girl

A post shared by Maan (@maan.de.st) on

View this post on Instagram

i got you.

A post shared by TONY JUNIOR (@tonyjuniorofficial) on

 

Meer DenD