Maan gepasseerd voor Songfestival? ‘S10: Maans liedje was duf’

Maan gepasseerd met 'duf liedje' voor Songfestival?
Door: Charlotte Wijnen
08-12-2021

Het werd gisteren eindelijk bekendgemaakt dat S10 namens Nederland naar het Songfestival gaat. Eerder viel de naam van Maan, die ook auditie gedaan heeft. Maar S10 zou haar Songfestival-nummer compleet afgekraakt hebben…

‘Geweldige keuze voor Songfestival’

Stien den Hollander, zoals S10 echt heet, mag volgend jaar Nederland gaan vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. In een eerste reactie liet ze weten ‘bijna te ontploffen van geluk’ en ook andere artiesten zijn blij met de keuze voor S10.

,,Wat een verrassende, gedurfde, maar vooral geweldige keuze voor het Songfestival”, schreef muziekjournalist Stefan Raatgever op Twitter. “Vooruitstrevend en talentvol, dat is een mooi visitekaartje. Voor het eerst hiphop namens Nederland. Of bedenkt S10 wat anders?”

Ook collega-zangeres Bente zegt heel trots te zijn op Stien en Roxeanne Hazes noemt het ‘een top idee’. Maar een andere collega zal wat minder blij geweest zijn dat Stien naar het Songfestival gaat.

Maan gepasseerd?

Eerder viel de naam van Maan, en toen RTL Boulevard aan haar vroeg of die geruchten waar waren, reageerde ze een beetje zenuwachtig. ,,Dan weet jij meer dan ik!”, zei Maan ongemakkelijk.

Zij zou namelijk ook auditie hebben gedaan voor het Songfestival, zo meldt showbizzkanaal Juicechannel. Haar nummer viel alleen wat minder in de smaak, vooral bij Stien. ,,S10 heeft volgens meerdere bronnen Maan vorige week backstage ‘duf’ genoemd en haar Songfestival liedje helemaal afgekraakt”, aldus Juicechannel.

Meer DenD