‘Marco en Leontine verdelen spullen’

Marco Borsato Leontine Borsato
Door: DitjesenDatjes
13-08-2020

Marco Borsato en Leontine hebben de handen uit de mouwen gestoken. Ze hebben de echtelijke villa leeggehaald en gaan nu ieder hun eigen weg. Marco in zijn appartement in Alkmaar en Leontine in Blaricum. 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Emotioneel

Een paparazzo van weekblad Party heeft foto’s gemaakt van Marco en Leontine op de dag dat ze spullen uit huis haalden. Ze kijken op de foto’s niet blij. Volgens Party brak Marco op een gegeven moment en stond Leontine machteloos naar hem te kijken. Ondanks dat de foto’s tonen dat ze geëmotioneerd waren, zijn ze volgens Party wel zeker van hun zaak. 

Marco heeft inmiddels een appartement gekocht in Alkmaar voor 1.1 miljoen euro. Leontine heeft gekozen voor een twee-onder-een-kapwoning nabij de voormalige echtelijke villa in het Gooi.

Affaires

De breuk was onvermijdelijk nadat het Leontine duidelijk was geworden dat Marco een aantal affaires heeft gehad. Volgens insiders zou Leontine het overspel (en de publieke vernedering) uiteindelijk zat zijn geweest. Hoewel Marco maar één affaire heeft toegegeven, die met pianiste Iris Hond, gaan er geruchten over andere buitenechtelijke escapades. Zo wordt gefluisterd dat Marco onder andere intieme momenten heeft beleefd met zangeres Maan. Leontine zal er vanaf nu niet langer van wakker liggen.

Meer DenD