Marco: ‘Vreselijk als een kind het huis uitgaat’

Door: DitjesenDatjes
30-01-2019

Marco Borsato en zijn vrouw Leontine moeten er binnenkort waarschijnlijk écht aan geloven. Hun oudste zoon Luca (20) studeert momenteel in Utrecht en moet dus een eindje reizen van zijn woning in het Gooi naar school. De zanger denkt dat het dan ook niet lang meer duurt voordat luca besluit op kamers te gaan, maar Marco ziet dat helemaal niet zitten.

Ruimte

,,Ik zal je eerlijk zeggen: het lijkt me vreselijk als een van mijn kinderen het huis uitgaat”, zegt hij tegen weekblad Story. ,,Helemaal niet leuk en ook heel raar. Het is geen ontwikkeling waar ik mij op verheug.”
Als het aan Marco ligt, blijft Luca dus gewoon nog lang thuiswonen. ,,Als hij met dat soort plannen speelt, dan hoop ik eigenlijk stiekem dat hij er voor zou kiezen om bijvoorbeeld in ons huis een eigen plek te creëren. We hebben er immers de ruimte voor.”

Werk

Het ziet er toch naar uit dat Luca zelfstandigheid steeds belangrijker vindt en ook zijn eigen pas wil kiezen. Net zoals zijn vader vindt hij muziek en optredens prachtig, maar hij staat liever niet zelf op het podium maar achter de schermen! Zo werkte hij tijdens De Vrienden van Amstel Live achter de schermen, terwijl zijn vader op het podium stond. ,,En het is al voor het tweede jaar op rij dat hij hier in de productie werkt he? Ik ben heel erg trots op hem. En als ik hem hier zo rond zie lopen en aan het werk zie, dan denk ik: Leontine en ik hebben toch wel iets heel erg goed gedaan.”

Meer DenD