Marga Bult wil rust na bewogen periode

Door: DitjesenDatjes
02-08-2018

Marga Bult heeft een roerige tijd achter de rug. In 2015 maakte ze bekend te gaan scheiden van haar man Jan, waar ze dertig jaar mee samen was. Vervolgens verhuisde ze van haar geliefde Twente naar Brabant.

Tijd, energie, overgave

De zangeres laat aan al haar fans via Facebook weten even rustig aan te willen doen. Ze schrijft dat ze zich kwetsbaar gaat opstellen en dat een scheiding verschrikkelijk zwaar is. ,,Ik ben er nog elke dag mee bezig, de hoeveelheid tranen en pijn, het verwerken van alle emoties, het er ook graag willen zijn voor je naasten, jezelf wegcijferen, altijd maar sterk moeten zijn, positief blijven, het nuchtere verstand op nul en door blijven gaan, omdat er geen andere uitweg meer mogelijk is. Ik gun het werkelijk niemand…..maar ik heb het gehaald, op eigen kracht. Edoch lieve mensen, de komende weken zal ik daarom wat minder op FB te zien zijn. Mijn werk en vakantie periode gaan door, maar ik wil ook graag aarden in mijn nieuwe levenssituatie en omgeving. Dat kost tijd, energie en overgave.” 

Ook schrijft ze over haar nieuwe liefde Ludo Voeten. Sinds een jaar is zij met hem samen, en omdat hij in Brabant woont is zij verhuisd.

 

TAGS

Meer DenD