Marijke Helwegen aangeslagen door uitslag Songfestival

Door: Ditjes en Datjes
31-08-2019

Limburgse BN’ers zijn enorm teleurgesteld dat Maastricht de strijd verloren heeft van Rotterdam, de gaststad van het Eurovisie Songfestival in 2020. Vooral plastisch chirurgie ‘icoon’ Marijke Helwegen vindt het “heel erg erg”…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

,,Het Songfestival niet naar Maastricht. Het is natuurlijk héél erg erg. Erg en nog eens erg” zegt de teleurstellende Helwegen vrijdagavond tegen Shownieuws. Ze had natuurlijk enorm gehoopt dat dit spektakel in ‘haar’ stad zou plaatsvinden. ,,Rotterdam wil ik even feliciteren. Ik ga er niet bijzeggen ‘van harte’, want dan is het zo onecht” zegt de mediapersoonlijkheid er achteraan en lucht nog verder haar hart: ,,Ik heb iets treurigs van binnen en dat gebeurt niet zo gauw, want ik vind het zo jammer dat men niet proeft hoe geweldig die stad is.”

Expressie-loos maar verdrietig

In haar expressie is het weliswaar niet zichtbaar, maar haar woorden maken duidelijk dat Marijke behoorlijk aangeslagen is. Ook al gunt Marijke het Rotterdam wel, of ze vannacht heeft kunnen slapen is maar nog de vraag. ,,We moeten niet vergeten dat Maastricht zich heel kranig heeft gehouden. Den Bosch, Utrecht, Amsterdam: allemaal uitgeschakeld. Maastricht bleef over en dan kan er van die twee maar één winnen” sluit de verdrietige societyster mee af.

”Rotzooi-makers lekker naar Rotterdam”

Jon van Eerd baalt ook als een stekker: ,,Ach Maastricht, ik moet de auto ervan stilzetten. Wat een slecht nieuws” zegt de acteur op z’n Limburgs. ,,Je moet maar zo denken, dat al die gillers en schreeuwers en rotzooi-makers maar lekker naar Rotterdam gaan” vindt van Eerd. Maar toch gunt hij het Rotterdam wel.

Hiep hiep Ahoy!

Rotterdamse BN’ers zijn uiteraard enorm trots en blij dat de keuze voor Ahoy is gemaakt. Dit laat Paul de Leeuw bijvoorbeeld op hysterische wijze blijken in een filmpje die hij op zijn Instagram-account plaatste.

View this post on Instagram

Rotterdam!

A post shared by paul de leeuw (@pauldeleeuw) on

Kim-Lian kan het weten

Ook Kim-Lian van der Meij is blij met de beslissing. De zangeres kan namelijk uit ervaring spreken aangezien zij eerder in Ahoy het Junior Songfestival presenteerde. “Er is gewoon zo veel visueel en technisch mogelijk. Wij kwamen als presentatoren uit een omgedraaide paraplu uit het plafond gedaald. Er kunnen ontzettend veel mensen in en toch heb je het gevoel als presentator dat je heel intiem contact met elkaar kan hebben. Ik vind het een goede keuze” laat Mediacourant weten.

Meer DenD