Marlijn Weerdenburg: ,,Waar bleef die roze wolk?”

Door: Ditjes en Datjes
14-12-2017

Na de eerste twee weken toen kleine Teun geboren was zat actrice Marlijn Weerdenburg op een roze wolk. Maar daarna, toen de kraamhulp wegging, werd het ineens heel moeilijk voor de 34-jarige.

Stil krijgen

,,Ineens stonden we er alleen voor. Dat vond ik doodeng. Zeker als Teun ontzettend begon te huilen. Ik kon hem niet stil krijgen. Ik wist me geen raad. Daar word je zo onzeker van. Ik vroeg me af wat ik verkeerd deed en waar die roze wolk bleef waar iedereen het altijd over heeft,” aldus Marlijn.

Huilbuien

,,Vrouwen hebben er een handje van om alles mooier te laten lijken dat het is. Ik heb dat niet. Bij mij was er geen sprake van rozengeur en maneschijn”, laat Weerdenburg in Story weten.

Teun is inmiddels drie maanden oud en Marlijn voelt zich een stuk zekerder als moeder. ,,Ik ken hem nu ook beter. De verschillende huilbuien kan ik uit elkaar houden. En ik heb aan mijn vriend Paul echt een geweldige partner. Hij is zo zen met onze zoon.”

Meer DenD