Mart Hoogkamer kampt met stemproblemen voor première theatertour:’Frustrerend’

Mart Hoogkamer kampt met stemproblemen voor premiere
Door: Isabel Kouwenoord
25-09-2022

Gisteravond was het dan eindelijk zo ver: de theatertour van Mart Hoogkamer ging eindelijk van start. De agenda van de zanger staat tot het eind van het jaar bomvol, maar toch kampte Mart gisteren vlak voor de première met stemproblemen. ,,Ik kan soms heel erg gefrustreerd op mezelf zijn als dingen niet gaan zoals ik het wil”, liet hij weten aan RTL Boulevard.

Mart was de afgelopen vrijdag al druk aan het repeteren, tot hij wakker werd met een hese stem. ,,We hebben gisteren bijna drie uur gerepeteerd, dan heb je van A tot Z alles perfect in je hoofd gedaan, sta je eigenlijk al voluit te vlammen, en dan word je vanochtend wakker met een hese stem”. De zanger heeft de première uiteindelijk niet afgezegd. ,,Ik ga het sowieso niet afzeggen, maar als ik merk dat het echt niet meer gaat, dan ben ik wel iemand die zegt:’jongens, jullie zitten hier voor niks, jullie krijgen allemaal je kaartje terug en we doen het een andere keer opnieuw'”.

LEES OOK:

Mart Hoogkamer in tranen bij ziekenhuis

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat Hoogkamer kampt met gezondheidsproblemen. In juli kon de zanger ook een langere tijd niet optreden door ontstoken neusholtes. Hij was toen erg verdrietig. ,,Zingen is dan net zo moeilijk als op een akoestische gitaar spelen die vol zit met watten…”, liet Mart toen weten op Instagram. ,,Dat lukt niet en klinkt waardeloos.”

Meer DenD