‘Martien Meiland boycot RTL Boulevard’

Door: Tanja Brouwer
27-09-2019

Hoewel Martien Meiland niet mediaschuw is, weigert hij al een tijd te praten met RTL Boulevard. Ook nu het programma Chateau Meiland is genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring is de excentrieke kasteeleigenaar niet van plan een reactie te geven aan het programma.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Alcohol

Terwijl de andere twee programma’s, De beste Zangers en Expeditie Robinson, wel wilde reageren in RTL Boulevard hield Martien zich stil. Waarom? Dat is gissen, maar het zou zomaar eens kunnen door wat Boulevard twee weken geleden heeft gedaan. Toen kwamen in het showbizzprogramma deskundigen te woord die vertelden dat het alcoholgebruik van de familie Meiland buiten proportie was.

Dochter

Gelukkig was er wel een ander lid van de familie die wat wilde zeggen tegen RTL Boulevard, namelijk dochter Montana. Hoewel zij nauwelijks te zien is in het programma omdat ze in Nederland is gebleven, is zij natuurlijk hartstikke blij en trots. ,,Expeditie Robinson wordt natuurlijk al vaak genomineerd, maar ze winnen nooit, dus laten we hopen dat het deze keer ook zo is”, zei Montana.

De irritaties rondom Martien Meiland spelen al een tijd bij RTL Boulevard. Martien zou heft vaak erg druk hebben en daarnaast is er inmiddels een manager. Pers kan dus niet rechtstreeks meer contact opnemen met Martien of Erica.

Meer DenD