Martien Meiland brengt Maxime niet naar het altaar

Door: Ditjes en Datjes
11-06-2022

Maxime Meiland is helemaal klaar om met haar Leroy het huwelijksbootje in te stappen. Ze weet al helemaal hoe hun grote dag eruit gaat zien en doen het net een tikkeltje anders dan de rest, onthult ze aan Shownieuws…

,,Ik wil wel écht een trouwjurk, dus wel wit”, begint Maxime. ,,Trouwen doe je maar een keer, daar gaan we dan maar vanuit. Dat hoop ik. Dus ja, je moet wel uitpakken”, aldus de toekomstige bruid. De tipjes van de (bruid)sluier blijven maar komen…

‘Clairtje heeft echt een rolletje’

Haar oudste dochter Claire krijgt ook een grote rol tijdens de trouwerij. ,,Clairtje gaat de ringen dragen. Dat zei ze al bijna direct nadat Leroy mij gevraagd had. En ze wordt bloemenmeisje. Dus zij heeft echt wel een rolletje en dat vindt zij enig.”

‘Wij zijn van de ommezwaai’

Toch gaan Maxime en Leroy een twist aan hun traditionele bruiloft geven. ,,Mijn moeder (Erica) had al gezegd dat zij mij weg gaat brengen”, onthult Maxime. ,,Wij zijn natuurlijk van de ommezwaai”, laat ze weten. ,,Ik vind ook dat mijn moeder dat absoluut moet doen, ja. Mijn vader gaat gewoon lekker ouwehoeren met iedereen en een beetje wijn drinken. Wat hij eigenlijk het beste kan… En een kleine speech zou leuk zijn.”

Volgens haar aanstaande, Leroy, moet de gehele bruiloft ook ‘waanzinnig en groot’. Zo groot dat Maxime hem moet ‘dimmen’ in plaats van andersom.

Meer DenD