Martien Meiland vreest voor wraak ex

Martien Meiland vreest wraak ex
Door: Charlotte Wijnen
02-09-2021

Martien deed in zijn biografie vele bizarre onthullingen. Zo ook over zijn ex Daan de Mooij. Maar dat heeft een staartje gekregen: Daan onthulde dat het boek vol staat met leugens. ,,Ik denk dat Martien daarvan is geschrokken.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Boek Martien vol leugens

Martien haalde in zijn biografie ‘Martien, van burgemeesterszoontje tot kasteelheer’, keihard uit naar Daan, met wie hij in 2016 een relatie kreeg. ,,Na een maand of zes dacht ik toch: nee, Daan is niet mijn type, ik moet hier vanaf. Maar hij was zo weg van mij dat ik dacht: die gaat er helemaal ziek van worden. Dus ik durfde niet te stoppen”, schreef Martien.

En dat was nog niet alles: Martien zei dat hij nooit een seksuele relatie heeft gehad met Daan. Ook Martiens gezin bleek niet gecharmeerd te zijn van Daan. Erica zou zelfs hebben gezegd dat hij op hond Bommel lijkt.

Belachelijk, vond Daan. Híj was nota bene degene die de relatie had verbroken. ,,Dat Martien het heeft uitgemaakt, klopt echter niet. En dat ik kapot zou zijn van verdriet ook niet. Ik begrijp niet waarom hij dat zo opschrijft”, onthulde hij in weekblad Story.

Verwijderd voordat het consequenties krijgt

Kennelijk heeft de reactie van Daan indruk gemaakt op Martien, want na de publicatie in Story is hij uit de tweede druk van het boek verwijderd. ,,Dat vertelde mijn advocaat, ik had dat zelf niet eens gezien”, vertelt Daan nu in Story.

Een paar dagen later ging hij het controleren in een boekhandel en zag inderdaad dat zijn stuk uit het boek was geschrapt. Hij denkt dat Martien erg geschrokken is van zijn verhaal. ,,Hij moet gedacht hebben: laat ik het er maar uithalen, voordat het consequenties krijgt…”

Meer DenD