Martien raakt geëmotioneerd van trouwe kijkers Chateau Meiland

Door: Ditjes en Datjes
09-12-2022

Martien Meiland kan na zeven seizoenen Chateau Meiland nog altijd emotioneel worden van fans van het programma. “Dat emotioneert me, als mensen zo lief zijn”, zei Martien vrijdag op een kerstborrel in de winkel van zijn dochter Montana in Noordwijk.

Het geeft Martien nog altijd “zoveel voldoening” om Chateau Meiland te maken. “We hebben vanmiddag een lint door moeten knippen in Aalsmeer. Daar waren zoveel mensen. En al die mensen die dan naar je toe komen en die zeggen: ‘Oh, ik kan niet wachten op de kerstspecial.’ En ze kijken elke maandag. Daar doe je het voor.”

De Meilandjes zijn nog lang niet van plan om te stoppen met de realityserie op SBS6: zolang de kijkcijfers goed blijven en zij er plezier in blijven houden, gaan ze door. Wat de opnames extra leuk maakt, is de goede band die de familie heeft met de mensen achter de schermen. “Als we elkaar een tijdje niet gezien hebben, gaan we eerst even een koffietje drinken, even bijkletsen. We zijn ook heel persoonlijk en open met elkaar. Het zijn gewoon vrienden geworden. Het werkt gewoon heel fijn.”

De familie onthulde vrijdag ook dat ze een pension hebben gekocht. Dat gaan de Meilandjes “opfluffen en verbouwen”. De perikelen staan centraal in een nieuw seizoen van Chateau Meiland.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD