Martijn Krabbé last van midlifecrisis

Door: Julia Zendman
02-12-2022

Martijn Krabbé onthulde afgelopen zondag in het programma Isola di Beau dat hij het roer wil omgooien en over ‘een jaar of drie’ wil stoppen met televisie maken. Op die uitspraak komt Martijn nu terug: „Het komt over als een midlifecrisis.”

Martijn vertelt dat hij het ‘anders’ wil gaan doen, tot grote verbazing van Beau en Monica Geuze, die ook te gast was in het programma. „Ik heb er deze week over nagedacht, van wat ga ik eens doen met mijn leven. Want dat ik iets anders ga doen dat is wel duidelijk”, vertelt Martijn. ‘Plaatjes draaien’ is het nieuwe plan van Martijn.

Terug in de tijd

Dat Martijn in zijn midlifecrisis plaatjes wil gaan draaien, komt niet geheel uit de lucht vallen. Vroeger draaide hij al heel wat plaatjes: hij begon namelijk al in 1986 als dj bij de TROS op toenmalig Radio 3. Tegen Beau vertelt Martijn dat hij denkt dat hij nog een jaartje of drie televisie gaat maken en dat dit zijn laatste contract is. Deze uitspraak heeft hij misschien te snel gedaan, vertelt Rob Goossens in De BLVD podcast. „Hij gaf zelf toe dat willen stoppen met televisie ook een beetje als een midlifecrisis overkwam.”

Openhartig

In het programma kwam ook het schandaal rondom The Voice ter sprake. Hier wilde Martijn eigenlijk zijn tv-carrière afsluiten, maar na de misstanden die achter de schermen bij het programma afspeelden, kan dat niet meer. „Dit heeft zich kennelijk kunnen afspelen on my watch. Als er maar één procent waar is van wat er wordt gezegd daarover, dan is dat echt rampzalig, fout en verschrikkelijk. Ik vind dat ik het had moeten weten. En als je het niet weet, dan kan je je afvragen: waarom is dat? Heb ik niet goed genoeg opgelet, heb ik niet doorgevraagd?”

Meer DenD