Massa Is Kassa-Nicol slaat terug na felle kritiek

Door: Charlotte Wijnen
07-10-2021

Nicol Kremers, de vriendin van Peter Gillis, krijgt na elke aflevering van Massa is Kassa flink wat kritiek over zich heen. Zo vinden de kijkers haar verwend en onaardig. ,,Maar ik ben allesbehalve een bitch”, reageert Nicol.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Ik ben geen bitch’

Aflevering na aflevering krijgt Nicol het flink te verduren van de kijkers thuis. Zo noemen veel kijkers haar een golddigger die iedereen om haar heen commandeert. ,,Maar ik ben allesbehalve een bitch”, zegt Nicol in gesprek met Veronica Superguide. ,,Ik denk dat ik best kan zeggen dat ik een erg lief persoon ben. Ik sta klaar voor iedereen en denk met iedereen mee.”

‘Mensen zijn jaloers’

Wel kan ze begrijpen dat kijkers haar onaardig vinden, maar dat komt voornamelijk omdat ze dan haar zakelijke kant laat zien. ,,Als mensen voor mij moeten werken en ik moet die uren ook afrekenen, dan ben ik best een kutwijf. En dat is wat de mensen vooral zien”, aldus Nicol.

De negatieve reacties doen haar dan ook niets en ze denkt dat de mensen thuis vooral jaloers op haar zijn. ,,Jullie kennen mij niet écht. Daarom doet het me ook niet zo veel en kan ik het makkelijker naast me neerleggen. Het zal ook wel een deel jaloezie zijn, bij die mensen. En daarnaast: ik lees het eigenlijk amper.”

Meer DenD