‘Ook Matthijs deelde bed met Iris Hond’

Matthijs van Nieuwkerk
Door: Tanja Brouwer
24-10-2019

Tien jaar geleden zwichtte Marco Borsato voor de charmes van Iris Hond. De pianiste, die naar eigen zeggen een voorkeur heeft voor oudere mannen, zou volgens geruchten ook een andere oudere bekende man hebben verleid die net zoals Marco getrouwd is.

Oudere man

,,De mannen waar ik op val zijn vaak de wat oudere, veilige, wat zorgzame types”, zei Iris in haar eigen datingshow Iris en de 12 dates. ,,Zo van: meisje, ik help jou wel. Een heel jonge aantrekkelijke gast, daar val ik meestal niet op.”  Iris lijkt zichzelf goed te kennen want Marco past natuurlijk in het plaatje van de zorgzame oudere man. Wie daar ook perfect in lijkt te passen is Matthijs van Nieuwkerk!

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Weekblad Story schrijft dat er al jaren geruchten gaan over Matthijs en zijn ‘avontuurtjes’ in Amsterdam en dat het bij insiders ook al jaren bekend is dat de presentator het bed heeft gedeeld met Iris. Bevestigd is dit nooit, maar Iris heeft wel eens laten doorschemeren Matthijs ook buiten de studio om te spreken. Zo was ze niet lang geleden nog met hem aan het Whatsappen toen Charles Aznavour, het grote idool van Matthijs, overleed. ,,Ik moest meteen aan Matthijs denken toen ik het hoorde. Ik heb hem ook direct een appje gestuurd”, zei Iris in Het Parool. Dat de presentator in zijn vrije tijd contact heeft met een van zijn gasten is erg bijzonder, want bekend is dat Matthijs vrij onpersoonlijk is als de camera’s uitstaan.

 

Meer DenD