Max verstappen heeft HIER geen talent voor

Max Verstappen kan dit NIET
Door: Charlotte Wijnen
22-10-2021

De Formule 1 heeft deze week een samenwerking met de Amerikaanse basketbalcompetitie NBA gelanceerd. Gisteren hebben de F1-coureurs in de paddock meegedaan aan een basketbalwedstrijd waar ze begeleid werden door oud-spelers. Uiteraard deed Max Verstappen mee, maar hij eindigde helemaal onderaan…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Ter ere van de Amerikaanse Grand Prix en het 75-jarig bestaan van de NBA werken beide sporten samen en proberen ze elkaars fans enthousiast te maken over de sporten.

Geen talent in basketbal

Als gevolg van de samenwerking, deden de F1-coureurs mee aan een basketbalwedstrijd waar ze begeleid werden door oud-spelers. Het winnende team kreeg 20.000 dollar en dat bedrag gaat naar een goed doel naar keuze.

Op Instagram zijn beelden gedeeld van de uitslag. Daarop is te zien dat coureur Daniel Ricciardo er met de winst vandoor gaat en dat Max Verstappen met twee punten op de allerlaatste plek eindigt. Kennelijk heeft hij géén talent voor basketbal…

Meer publiek winnen

De NBA behoort in de Verenigde Staten tot één van de grootste sportcompetities en heeft op social media 134 miljoen volgers, zo meldt Motorsport Boradcasting. De Formule 1 is wereldwijd de grootste autosportklasse, maar heeft op social media een stuk minder volgers. Namelijk 32 miljoen. Via de competitie kan de Formule 1 nog meer publiek winnen.

Meer DenD