Prachtige koningin Máxima in oogverblindende creatie

Door: DitjesDatjes
15-09-2017

Ze stal donderdagavond weer de harten van velen in een beeldschone outfit: koningin Máxima droeg een stijlvolle, nieuwe zwarte jumpsuit met witte halslijn van ontwerper Rouland Mouret. Als accessoires had ze een zwart-witte clutch van Valentino en droeg ze mooie sandaletten van Gianvito Rossi.

Bestgeklede koppel ter wereld

Vorige week werd het Nederlandse koninklijke koppel door het Amerikaanse tijdschrift Vanity Fair nog opgenomen in de lijst van bestgeklede mensen ter wereld. De koningin stond al twee jaar eerder alleen in de lijst. En terecht. Ze weet feilloos de juiste outfits uit te zoeken. Ze zal er volgend jaar zeker weer in staan!

Koningin Máxima was gisterenavond in het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam bij de opening van het nieuwe seizoen van het Concertgebouworkest. De koningin kon niet ontbreken aangezien ze beschermvrouwe van het orkest is.

Sopraan

De zogeheten RCO Opening Night is een jaarlijks terugkerend concert waarmee het Concertgebouworkest het seizoen aftrapt. Het concert staat onder leiding van dirigent Thomas Hengelbrock (rechts op onderstaande foto). De Duitse sopraan Diana Damrau (links naast de koningin) soleert in een aantal aria’s van Mozart. Damrau maakte haar debuut bij het orkest.

Op het programma stonden naast aria’s ook instrumentale werken van Mozart en de Achtste symfonie van Dvořák.

Koningin Máxima in haar mooie creatie. Links naast haar sopraan Diana Damrau en rechts dirigent Thomas Hengelbrock.

 

Meer DenD