Maxime gekwetst door kritiek

Door: DitjesenDatjes
12-05-2020

Maxime Meiland weet wat het is om bekende Nederlanders te zijn en duizenden ogen op zich gericht te hebben. Helaas gaat dat ook gepaard met de nodige kritiek, en daar blijkt ze toch best gevoelig voor. Vooral door één bepaalde uitspraak kan ze onzeker worden. 

‘Te veel gesschreeuw’

Terwijl haar moeder Erica de nuchterheid zelf is, is haar vader Martien nogal een opgewonden standje. Hysterisch gegil is regelmatig te horen in het Franse chateau. Volgens veel kijkers begint Maxime steeds meer zoals haar vader te praten en zich ook zoals hem te gedragen. En dat vindt ze niet altijd leuk om te horen. ,,Ik vond dat laatst wel moeilijk”, zegt Maxime over de opmerking tegen Veronica Magazine. ,,Er werd gezegd dat ik veel het gedrag van mijn vader overnam en dat ik te veel aan het schreeuwen was.” 

De jonge vrouw ziet in dat het niet gek is dat ze een beetje op Martien lijkt, hij is tenslotte haar vader en ze is bij hem opgegroeid. Toch steekt het haar. ,,Ik wil gewoon het liefst dat iedereen me leuk vindt. Maar terecht zeggen papa en mama dan meteen: maak je niet druk. Het waait wel weer over’. En ze hebben gelijk dat ik het naast me neer moet leggen.”

Slapen in chateau

Ondanks de kritiek, die onder meer ook gaat over Claire die zonder kinderstoeltje in de auto zit en over de kledinglijn van Maxime, zijn er ook heel wat fans die nog steeds hopen een nachtje in het chateau te kunnen verblijven.

Meer DenD