Maxime Meiland gooit weer webwinkel offline

Webshop Maxime gestaakt
Door: Lola van Leeuwen
08-09-2022

Het runnen van een webshop loopt voor Maxime Meiland telkens in de soep. Ook haar nieuwste webshop heeft ze offline gehaald. Dit bevestigt ze aan Bekendeburen…

Met haar vorige webshop, genaamd Monciel, werd Maxime ervan beschuldigd items in te kopen via Ali Express en het veel duurder te verkopen op haar eigen webshop. Deze business heeft niet lang stand gehouden. Toen Meiland de stekker eruit trok zou ze, volgens Bekendeburen, zo’n 50.000 euro lichter zijn door het investeren in haar webshop.

Nieuwe ronde, nieuwe webshop

Maxime lanceert niet veel later VillaVito, waar ze kinderkleding verkocht. De realityster kreeg al gauw commentaar op de prijzen van de items. Velen vonden het te duur. Toch probeert Maxime alles uit de kast te trekken voor haar nieuwe business. Zoals 25% korting op alle artikelen én een winactie waarbij je een Meet & Greet met de Meilandjes kon winnen bij het besteden van minimaal 75 euro, meldt Bekendeburen.

Geen succes

Alle lokkertjes schijnen geen succes geweest te zijn. Want Villavito.nl is sinds vandaag offline. Moeder Erica laat bevestigt aan Bekendeburen dat haar dochter de handdoek in de ring heeft gegooid: ,,Het klopt. Max is ermee gestopt”, aldus Erica.

DenD vraagt zich af

Zal Maxime ooit een succesvol bedrijf kunnen opzetten?

DenD

Meer DenD