Maxime Meiland had liever geen BN’er willen zijn

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Maxime is het stralende middelpunt in het nieuwe seizoen van Chateau Meiland, waarin de kijker helemaal wordt meegenomen in de voorbereidingen op haar droombruiloft. Maar in een interview met de Grazia laat Maxime weten, dat als de ze tijd terug kon draaien, ze misschien liever geen BN’er had willen zijn. 

Maxime is blij dat haar gezin weer voor de camera’s mag verschijnen in het nieuwe seizoen van Chateau Meiland. Maar ze vertelt dat de bekendheid die daarbij komt kijken ook negatieve kanten heeft. 

Keerzijde 

“Mensen realiseren zich niet dat er een keerzijde is. Even snel anoniem over straat is er bijvoorbeeld niet bij. Geen uitstapjes, geen weekend naar het strand met het gezin. Je bent heel beperkt in je leven. Ik vraag me weleens af, zou ik Chateau Meiland gedaan hebben als ik van tevoren de impact had geweten? Misschien niet, al heeft het me natuurlijk ook ontzettend veel gebracht.”

In het interview geeft de jonge televisiester aan dat als ze de tijd terug kon draaien, ze misschien niet voor het programma had gekozen, omdat ze nu weet wat er allemaal bij ‘bekend zijn’ komt kijken.

Positieve kanten 

Maar Maxime ziet ook in wat het programma haar wél allemaal heeft gebracht. “Ik had altijd moeite met de vraag wat ik later wilde worden. Mijn school had ik verpest, dus ik had geen goed diploma. Ik was ook niet zo goed in leren, waardoor ik vaak dacht: hoe moet dat dan?” 

De emigratie naar Frankrijk heeft Maxime wat dat betreft ontzettend geholpen: “Toen we gingen verhuizen naar Frankrijk voelde ik me ineens op mijn plek. Ik vind het heel leuk om tv te maken met m’n ouders omdat we zo close zijn.”

Tags

BN'erChateau MeilandKeerzijdemaxime meiland

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie