Maxime Meiland onthult details over zwangerschap

Maxime Meiland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Maxime Meiland en haar vriend Leroy Molkenboer maakten gister leuk nieuws bekend. Zij verwachten samen hun eerste kindje. Dat betekent dat Claire (3) er een broertje of zusje bijkrijgt…

Eerder maakte Maxime bekend graag een tweede kindje te willen. De vader van haar dochtertje Claire is al sinds de zwangerschap niet in beeld en Maxime had jarenlang geen partner. Toch wilde zij graag een broertje of zusje voor Claire. Zo overwoog zij tijdens haar tijd in Frankrijk zwanger te raken via een donorvader. Uiteindelijk is Maxime hier niet mee doorgegaan en ontmoette zij haar grote liefde Leroy.

Geheim

Aan Shownieuws vertelt Maxime dat ze opgelucht is dat ze het blijde nieuws eindelijk kon delen met de wereld. ,,Ik ben al dertien weken, dus het is voor mijn gevoel al een hele lange tijd dat ik het verborgen moest houden.”

Maxime is in het najaar uitgerekend. Het is nog niet bekend of zij een meisje of jongen verwacht.

De hele familie is dolblij met het aanstaande nieuwe gezinslid. ,,We hebben het meteen die middag ook mijn vader en moeder vertelt”, gaat Maxime verder. ,,Papa werd ook meteen emotioneel.”

‘Papa’

Claire heeft haar biologische vader nooit ontmoet. Gelukkig heeft zij volgens Maxime een goede band met Leroy, haar stiefvader. ,,Ze zijn zo leuk samen. Leroy doet het heel goed, Claire is gek op hem. Ze zegt ook ‘papa’ steeds meer! Dus ja, ze klikken heel goed.”

LEES OOK:

Meilandjes reageren: Kocht Talpa hun huis?

Tags

BABYCLAIRE MEILANDMAXIME EN LEROYMAXIME MEILANDZWANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck