Maxime Meiland openhartig over nieuwe woonplaats

Maxime Meiland
Door: Lies Jansen
29-02-2020

Maxime Meiland was afgelopen vrijdag te horen in de 538-ochtendshow. Hierin vroeg radio-dj Frank Dane hoe het er allemaal voor stond. Maxime vertelde openhartig over hun nieuwe woonplaats; de Achterhoek.

,,We zijn wel even kijken ja”, geeft Maxime toe. Hun nieuwe stulpje beschikt over maar liefst twee hectare grond en bestaat uit twee boerderijen tegen elkaar gebouwd. Wanneer Maxime het woord ‘gastenverblijf’ laat vallen vraagt Frank hoopvol: ,,Dus we kunnen je weer bellen voor boekingen?”

Geen gasten in de Achterhoek?

Maxime reageert duidelijk: ,,Nee! Nee je kan mij niet bellen hoor.”
Houdt dit dus in dat na dit jaar Chateau Meiland, er geen Achterhoek Meiland komt met logees?

Enthousiast over de nieuwe woonplaats

Eén ding is duidelijk, Maxime kan niet wachten. Ze verheugt zich enorm op het nieuwe leven in de Achterhoek: ,,Zulke lieve mensen en zo nuchter. Het is daar ook mooi en rustig. Het is zo anders dan de Randstad.” Over de bekendheid van de familie Meiland zegt Maxime: ,, Het is ontploft, het is altijd nog raar als we in Nederland zijn en iedereen ons kent.”

Ook wist Maxime het een en ander te vertellen over haar nieuwe miniserie bij de Linda Meiden. Vanaf nu is daar iedere vrijdag een aflevering te zien over hoe Maxime een aantal dingen in het leven aanpakt. Zes afleveringen over haar toekomstwensen, opvoeding van dochtertje Claire en het opzetten van haar kledinglijn.

Meer DenD