Maxime vertelt: DIT is de vader van Claire

Maxime Meiland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Wie is de vader van Claire en waarom is hij niet in beeld? Het is een vraag die bij veel Chateau Meiland-fans speelt. Met de komst van Martien’s biografie worden een heleboel geheimen van de Meilandjes en de mensen om hen heen op straat gegooid. Zo ook Maxime’s grootste geheim: zij verklapt hoe de vader van Claire heet én waar ze elkaar van kennen.

Geen contact

Eerder maakte Maxime bekend dat de vader van Claire al vanaf haar zwangerschap uit beeld is. Wie hij was liet zij altijd in het midden. Maxime raakte op haar 21e zwanger van haar toenmalige vriend, wiens identiteit tot nu toe onbekend is gebleven.

Maxime deed tegen Privé een boekje open over de kwetsende beslissing van Claire’s vader. Nadat hij haar verliet heeft hij nooit meer contact opgenomen. ,,Mijn ex is sinds drie maanden in mijn zwangerschap al niet meer in beeld en heeft nooit meer contact gezocht”.

LEES OOK:

Maxime Meiland deelt pijnlijke details over vader Claire

Jeugdvriend

In Martien’s biografie laat Maxime niets meer aan de verbeelding over en vertelt ze het hele verhaal rondom de komst van kleine Claire. Ook de identiteit van Claire’s vader komt direct op straat te liggen.

,,Ik kende Jaap al heel lang. Hij komt ook uit Sassenheim. Ik heb nog nooit zo’n aardige jongen meegemaakt. We waren jarenlang heel close met elkaar. Hij sliep vaak bij mij, maar dan deden we niks. Dat was heel bijzonder en fijn,” vertelt Maxime in het boek.

,,Ik was altijd heel erg bezig met anticonceptie, omdat ik er soms heel depressief van werd. Altijd zoekende. Iets gebruiken, dan een tijdje niks en dan weer iets nieuws proberen. Toen is het gebeurd en bleek ik zwanger te zijn,” Maxime onthult dat er in eerste instantie geen vuiltje aan de lucht was. ,,Na die test heb ik Jaap ingelicht. Die reageerde gewoon normaal, niet boos ofzo.”

Abortus

Meerdere dierbaren ontraadden Maxime een abortus te plegen. Ze maakte een afspraak bij de dokter die haar doorverwees naar een kliniek. De afspraak stond maar Maxime bleef twijfelen. Op het laatste moment heeft zij er toch de stekker uitgetrokken.

,,Opeens kreeg ik het besef: oh ja, je haalt gewoon een leven weg. En op dat moment besloot ik: ik doe het niet.”

Paniek

Toen de kogel eenmaal door de kerk was en Maxime definitief besloot het kleintje te houden, brak de paniek uit bij de vader.

,,Hij ging wel vervelend doen. Toen ik hem vertelde dat ik bij de dokter was geweest en een afspraak had gemaakt bij de kliniek, was dat voor hem een hele opluchting. Dat sloeg natuurlijk helemaal om op het moment dat ik zei: ‘Ik doe het niet, ik hou het.’ Ging-ie vervelend doen. ‘Max, ik wil dit niet’ en ‘Ik raak in paniek’ en ‘Ik ben er niet klaar voor.’ Daarna volgde een radiostilte. Maxime vertelt dat Jaap nooit meer contact met haar opgezocht heeft. ,,Nooit wat gehoord.”

Jeugdvriend

De vraag blijft nog steeds: wie is deze mysterieuze Jaap? Op Maxime’s Facebook is één Jaap uit Sassenheim te vinden met wie zij in de tijd voor Claire inderdaad goed contact had. Is deze Jaap (achternaam bekend bij redactie) de vader van Claire? Bekijk de foto’s en oordeel zelf…

Vader Claire
Vader Claire?

LEES OOK:

Ex: ‘Maxime liegt verhaal vader Claire bij elkaar’

Tags

CHATEAU MEILANDCLAIRE MEILANDMAXIME MEILANDVADER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck