Meghan en Harry apetrots op zoontje Archie

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Archie, de zoon van Meghan Markle en prins Harry is bijna een half jaar oud. Het jongetje is natuurlijk flink gegroeid en zijn ouders zijn dan ook apetrots op hem. De prins vertelt aan familieleden van uitgezonden militairen over de ontwikkeling van zijn zoontje.

Tandjes

De hertog en hertogin van Sussex waren aanwezig bij een bijeenkomst voor familieleden van militairen die zijn uitgezonden. De Prins, die zelf ook in het leger heeft gezeten, liet aan de gezinnen weten veel respect te hebben voor hen. Ook vertelde hij over zijn eigen gezin. Het stel zou naar verluidt trots hebben gezegd dat hun zoontje al twee tanden heeft en ook al begint met kruipen.

Handen schudden

De familie’s waren ontzettend blij met de aanwezigheid van de royals. Zij laten weten aan Dailymail dat ze het gevoel hebben dat het koppel begrijpt wat ze ervaren als hun man, vrouw, dochter of zoon wordt uitgezonden. ,,Ze zijn heel gewoon gebleven en gaven iedereen de kans om een foto te nemen. Ook praatten ze met iedereen, welke achtergrond de familie’s ook hadden”, vertelt een aanwezige. ,,Het is geweldig dat Harry en Meghan de tijd namen om hier te zijn en iedereen de hand te schudden. Ze brachten veel verschillende mensen bij elkaar en die hebben nu allemaal een gezamenlijke herinnering.”

Tags

ARCHIEHARRYMEGHAN MARKLEMILITAIRPEUTERPRINSPRINSESTANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck