Meghan en Harry NIET te zien op balkonmoment?!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Meghan en Harry voeren dan misschien hun officiële taken niet meer uit, koningin Elizabeth heeft ze wel uitgenodigd voor het festijn rondom haar platina regeringsjubileum in 2022. Of het stel op het publieke, koninklijke balkonmoment te zien zal zijn is nog maar de vraag…

‘Werkende familieleden staan hoger op de lijst’

Volgens the Mail on Sunday zal het stel wel naar de vieringen van de koningin komen, maar het is nog onduidelijk of ze met de rest van de koninklijke familie op het balkon verschijnen. Dit is een belangrijke traditie voor de koninklijke familie en vindt plaats op het Buckingham Palace. Een bron vertelt aan The Sun dat het stel is uitgenodigd, maar dat het balkon-moment pas veel later besloten zal worden. ,,Er is een limiet aan hoeveelheid familieleden die op het balkon mogen staan. En ik denk dat werkende koninklijke familieleden die hun bijdrage leveren aan de familie hoger op de lijst staan dan Meghan en Harry.” 

Meghan vaker afwezig

Het koppel was al eerder in opspraak toen ze terug zouden komen naar het Verenigd Koninkrijk. Het stel zou terugkeren voor de herdenking van de moeder van Harry, prinses Diana. Een belangrijk moment voor Harry. Echter, kwam Harry zonder Meghan naar deze herdenking. Hierover was veel verwarring bij de Britten.

Meghan was eveneens niet aanwezig bij de begrafenis van prins Philip. Harry verscheen op de begrafenis zonder zijn vrouw. Het zou de hoogzwangere Meghan afgeraden zijn om te reizen.

Tags

BRITS KONINGSHUISBRITSE KONINGSHUISBRITSE ROYALSHARRYHARRY EN MEGHANKONINGIN ELIZABETHMARKLEMEGHANMEGHAN EN HARRYMEGHAN MARKLEPRINS HARRYQUEEN ELIZABETH

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck