Meghan en Harry vinden hun nieuwe villa in Canada?!

Harry en Meghan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Meghan en Harry hebben hun oog laten vallen op een zeer riante villa in Canada. De Britse pers lijkt ervan overtuigd dat dit het nieuwe huis gaat worden van het stel. De villa bevindt zich in West-Vancouver en staat te koop voor 21 miljoen pond.

Het nieuws komt van de makelaar: ,,Meghan en Harry hebben interesse getoond in dit huis. Het is een prima plaats om baby Archie te laten opgroeien.” Volgens de makelaar zou het een rustige en prettige sfeer hebben voor het stel. ,,Er wonen veel rijke mensen in de wijk, daardoor kijken ze niet gauw op van bekendheden in de buurt”, legt de makelaar uit.

‘Uitzicht op zee’

De villa staat in Kitsilano, een zeer gewilde locatie. Daarnaast telt het wel zes slaapkamers en vijf badkamers. Vanuit het hele huis zijn panoramische ramen, met uitzicht op zee. Ook beschikt het over een riante tuin die grenst aan zee. Het pand privacy verzekerd door de hoge hekken.

Pand in Engeland voor 2,4 miljoen gerenoveerd

21 miljoen is niet niets. Zeker niet nu ze hun pand in Engeland voor 2,4 miljoen pond lieten renoveren. Een bedrag betaald door onder andere belastinggeld. Omdat het stel afstand heeft gedaan van hun titels zullen ze dit nu zelf moeten bekostigen.

Tags

CANADAENGELANDHARRYMEGHAN EN HARRYMEGHAN HARRYMEGHAN MARKLEPRINCE HARRYPRINS HARRYROYALSTHE QUEEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck