‘Meghan en Kate hadden ruzie om panty’

Pantygate|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Meghan Markle en Catherine Middleton zijn nooit vriendinnen geworden. De twee tolereerden elkaar, maar volgens insiders is Kate opgelicht dat Meghan en Harry naar Amerika zijn. Naar verluidt zouden de twee ruzie hebben gemaakt om kleine dingen, zoals panty’s…..

Outfit bruidsmeisjes

Twee jaar geleden stapten Meghan Markle en prins Harry in het huwelijksbootje. Er was veel te doen om de vader van Meghan en wie haar uiteindelijk naar het altaar zou brengen. Maar wat nu pas bekend wordt, is dat dat niet het enige was waar de Britse koninklijke familie over discussieerde. Kate en Meghan zouden het namelijk absoluut niet eens worden over de outfit van de bruidsmeisjes. 

Terwijl Kate nogal conservatief is en zich graag houdt aan de tradities en richtlijnen van het koningshuis, kan het Meghan niet rebels genoeg zijn. Hun onenigheid ging over panty’’s, want moesten de bruidsmeisjes die nou wel of niet dragen? Volgens het protocol moesten de meisjes, die rond kleuterleeftijd waren, allemaal een panty aan maar bruid Meghan Markle wilde dat niet. ,,Het was een warme dag en er was onenigheid over of de bruidsmeisjes panty’s moesten dragen”, vertelt een bron aan Dailymail. Heel de wereld kon zien wie de discussie gewonnen had; de bruidsmeisjes liepen met blote benen in de kerk…

Tags

ENGELANDHARRYKATEMEGHAN MARKLERUZIEWILLIAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck