Meghan laat zich voor het eerst zien in Vancouver

Door: DitjesDatjes
15-01-2020

Voor het eerst sinds prins Harry en zijn vrouw Meghan vorige week kenbaar maakten dat ze een stap terug willen doen binnen de Britse koninklijke familie heeft Meghan zich weer in het openbaar laten zien. Dat gebeurde in het Canadese Vancouver, waar de hertogin van Sussex een bezoek bracht aan Downtown Eastside Women’s Centre.

Meghan werd vastgelegd door fotografen toen ze dik ingepakt de kou in stapte. De hertogin bezocht even later het opvangcentrum voor vrouwen. De organisatie postte zelf een foto op Facebook waarop Meghan poseert met een groep van acht vrouwen. “Kijk eens wie wij vandaag op de thee hadden”, staat erbij.

De hertogin van Sussex verblijft al enige tijd in Canada, samen met haar zoon Archie. Prins Harry zit nog in Engeland waar hij maandag familieberaad had met koningin Elizabeth, vader prins Charles en zijn broer prins William. Die lieten na afloop van het gesprek weten achter het besluit van de Sussexes te staan.

 

BUZZR

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen